Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X
< Tornar als resultats de cerca
Igualtat de gènere

Jo rosa, tu blau

OcNvDsGnFbAbMgJnJl
de 9 a 13 i de 15 a 17
1 hora
Al centre educatiu
Gratuït
Ho organitza:

Tècnica de Gènere (MICOD)
c/Trinitat,12 2n pis - 08700 Igualada
igualtat@micod.cat
Tel. 938031950 ext.4428
www.micod.cat

Altres activitats d'aquesta organització
Preinscriure places
Infantil
Primària
ESO
Batxi/FP

Descripció de l'activitat

Adreçat a 5è i 6è. 

Espai de treball per a nens i nenes que mitjançant dinàmiques vivencials i lúdiques, afavoreix actituds, interessos  i relacions, amb valors igualitaris. Reforçant en l’alumnat els valors de respecte, tolerància, coresponsabilitat i llibertat envers els altres i un/a mateix/a. Aquest reforç actua com a mesura preventiva davant de possibles conflictes personals i de grup relacionat amb opinions i eleccions no estereotipades per part dels nens i nenes en relació al gènere. Per exemple, davant un nen que vol anar a ballet o una nena que vol jugar a futbol, fomentant en aquests casos el respecte davant l’elecció a banda del sexe.

Objectius:

  • Sensibilitzar i fomentar la presa de consciència dels més petits sobre els estereotips socials que fomenten la desigualtat entre nens i nenes.
  • Desenvolupar habilitats que fomentin  la cooperació  i repartiment  equitatiu  de les responsabilitats entre nens i nenes.
  • Sensibilitzar als nens i nenes   en la promoció de la  igualtat entre dones i homes.

Activitat subvencionada pel Programa d'Igualtat de Gènere de la Mancomunitat de la Conca d'Òdena

Departament d'Ensenyament

Trinitat, 12
08700  - Igualada
Tel. +34 93 803 19 50

 

Fet a Igualada per Aladetres - Agència web