Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X
< Tornar als resultats de cerca
Altres

Oh!, la joguina no juga

OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Preferiblement en horari de matí
1:30h
al propi centre educatiu
Gratuït
Ho organitza:

Departament de Sanitat i Salut Pública
- 08700 Igualada
promociosalut@aj-igualada.net
Tel. 938031950 ext 4409
www.igualada.cat

Altres activitats d'aquesta organització
Preinscriure places
Infantil
Primària
ESO
Batxi/FP

Descripció de l'activitat

Introduir als infants al món del consum amb un aprenentatge inicial dels seus drets i deures bàsics, despertant en ells la necessitat d’utilitzar els mecanismes de protecció que les administracions han posat al seu abast.

El taller es realitzarà en una única sessió dividida en dos blocs principals. En el primer, faran un simulacre d’adquisició d’un producte. L’aula es convertirà en una botiga de joguines on els alumnes seran els encarregats d’etiquetar els productes, triar-los i pagar-los a caixa. En el segon, el simulacre serà de les accions que ha de fer l’alumne quan es detecta que el seu producte no és conforme. Es realitzarà la reclamació on apareix la figura de l’OMIC com a organisme que els ajudarà a exercir els seus drets com a consumidors.

Departament d'Ensenyament

Trinitat, 12
08700  - Igualada
Tel. +34 93 803 19 50

 

Fet a Igualada per Aladetres - Agència web