Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X
< Tornar als resultats de cerca
Museu de la Pell

Què és el plàstic? De quin tipus n'hi ha? Quin ús en fem? - Visita dinamitzadanovetat

OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Horari lectiu
1 h.
Museu de la Pell Carrer Joan Mercader, 1 08700 Igualada
1,70 €
Ho organitza:

Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia
Carrer del Dr. Joan Mercader, 1 - 08700 Igualada
masc@aj-igualada.net
Tel. 938046752
www.museupelligualada.cat

Altres activitats d'aquesta organització
Preinscriure places
Infantil
Primària
ESO
Batxi/FP

Descripció de l'activitat

L’exposició “Plàstic. Genial o pervers, tu com ho veus?” ofereix un espai de reflexió al voltant d’un dels materials que més han canviat les nostres vides. A través de la visita dinamitzada, alumnes i professors podran conèixer la història del plàstic, descobrir-ne les propietats i reflexionar sobre l’ús i l’abús que en fem. Podríem viure sense plàstic? De la mà dels nostres educadors i de les arts visuals, intentarem comprendre l’impacte d’aquest material en el nostre dia a dia i prendrem consciència de la necessitat de preservar la natura des del coneixement.

L’activitat dinamitzada a l’exposició pretén que els infants puguin fer una primera aproximació a un dels reptes que tenim com a societat: el plàstic, aquest material que ha envaït totalment la nostra vida quotidiana.

Una experiència singular que, a través del recurs de la narració, dinàmiques lúdiques, els titelles i l’observació conscient, ens permetrà apropar els llenguatges artístics als més menuts i gaudir de l’exposició “Plàstic, genial o pervers? Tu com ho veus?”.

La protagonista que guiarà l’activitat serà una bossa de plàstic en forma de titella, ella ens donarà les pistes per endinsar-nos en l’exposició de manera que puguem observar amb detall les obres d’art i les instal·lacions proposades. Reflexionarem també sobre el paper d’aquest material a les nostres vides.

Acabarem l’activitat amb una passejada molt especial enmig d’un mar de plàstics.

Recomanat: primària (educació infantil, cicle inicial de primària)

Més informació / fitxa pedagògica / imatges de l'activitat

Departament d'Ensenyament

Trinitat, 12
08700  - Igualada
Tel. +34 93 803 19 50

 

Fet a Igualada per Aladetres - Agència web