Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Nanociència, el món a la -9

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

1 hora
A l'escola
46,50 € / GRUP - CLASSE

Aquesta activitat va adreçada a l'etapa de Cicle Superior de Primària. (5è i 6è curs)

Objectius:

•  Explicar que tota la matèria està feta d’àtoms i observar com es comporten els materials en els diferents processos químics.                          

•  Entendre a nivell perceptiu les mesures nanomètriques i els seus efectes en les propietats de la matèria.  

•  Conèixer aplicacions de la nanociència i com ens envolten a la nostra vida quotidiana. 

Identificació de les propietats dels diferents materials. Observació de canvis químics en relació amb fenòmens quotidians. Comprensió de les magnituds mesurables, de les unitats i del procés de mesurar. Identificació d’instruments d’ús habitual al laboratori i coneixement i aplicació de les normes d’ús i seguretat al laboratori.

De manera totalment pràctica i dinàmica ens endinsarem en el món de la matèria i els processos químics. Coneixerem la nanociència i les propietats canviants dels materials a escala nanomètrica. Farem experiments de simulació d’aplicacions de la nanociència com la nano-encapsulació o la detecció de contaminants.

A càrrec de FUN BRAIN.