Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Logotip cooperativa escolar

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

2 hores
Escola municipal d’art i disseny La Gaspar
Av. Barcelona, 105
08700 Igualada
96 € per sessió i grup

Taller on ajudarem a l’alumnat de 5è de primària en el procés de creació d’una marca i logotip de la Cooperativa escolar creada dins el Projecte “Cultura Emprenedora a l’escola” . Explicarem què és un logotip, per què serveix i el procés de treball per crear-ne un a partir d’un concepte i uns valors. 

El procés de creació d’un logotip no és ni senzill, ni ràpid. Quan veus el resultat, pot semblar-ho, però no és així. Que la seva senzillesa no t’enganyi, tot és fruit d’un procés de treball rigorós i professional.

El taller començarà amb una breu explicació teòrica amb visualització d’exemples i posteriorment seguirà amb una part pràctica de creació del logotip per part dels alumnes.

 

Taller adreçat a alumnes de 5è de primària i/o escoles adherides al Projecte “Cultura Emprenedora a l’escola” impulsat per la Diputació.