Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X
< Tornar als resultats de cerca
Tecnologia

El ferrocarril, el mitjà de transport del s. XXI

OcNvDsGnFbAbMgJnJl
A convenir amb el centre
1:30 h.
MUSEU DEL TREN MINIATURA RAILHOME BCN C. Alemanya 43 08700 IGUALADA
5 € /pax.
Ho organitza:

RAILHOME BCN
C. Alemanya 43 nau 5 dreta - 08700 Igualada
info@railhome.com
Tel. 676959431
www.railhome.com

Altres activitats d'aquesta organització
Preinscriure places
Infantil
Primària
ESO
Batxi/FP

Descripció de l'activitat

L'activitat té com a objectiu demostrar com un invent de fa dos-cents anys, el ferrocarril, és el mitjà de transport més eficient i sostenible que hi ha. Per assolir aquest objectiu, la visita consta de dues parts:

1.- La primera part més didàctica: l'explicació, a través dels diferents elements ferroviaris de la part del Museu, de les característiques i la història d'aquest mitjà de transport al llarg del temps.

2.- La segona més lúdica: la visita a la monumental maqueta escala 1:87 de 200 m2, on veurem en tres dimensions els conceptes adquirits anteriorment, mitjançant la circulació, en sistema digital, de tot tipus de trens en mode dia i nit.

L'activitat es complementa amb un obsequi per a cada visitant, més material didàctic per al professorat per tal de poder aprofondir en la matèria, si ho desitgen, a l'escola.

Les visites han de respectar l'aforament màxim que és de 50 persones.

Departament d'Ensenyament

Trinitat, 12
08700  - Igualada
Tel. +34 93 803 19 50

 

Fet a Igualada per Aladetres - Agència web