Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X
< Tornar als resultats de cerca
Teatre, música, dansa, cinema i exposicions

Poemes per al meu amic brutusnovetat

OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Qualsevol hora
1 hora i 30 minuts
A l'aula, al pati, al gimnàs, a la sala d'actes...
330€ per sessió (màxim 165 infants)
Ho organitza:

Companyia del príncep Totilau
Carrer Migdia, 8 - 08712 Sant Martí de Tous
princeptotilau@gmail.com
Tel. 675653891
https://princeptotilau.cat/

Altres activitats d'aquesta organització
Preinscriure places
Infantil
Primària
ESO
Batxi/FP

Descripció de l'activitat

Espectacle de petit format i taller de poesia.

L’ós Brutus no sap llegir, però li agrada molt que li expliquin històries, sobretot abans d’anar a dormir. I entre tots els contes i històries possibles, li agraden molt les que, a més a més... rimen. El Brutus és un gran amant de la poesia. És per això que ha decidit acompanyar la seva amiga Clara a recitar poemes a tots els nens i nenes que els vulguin escoltar. A través de les poesies de Josep Carner, Pere Quart, Lola Casas, Joana Raspall, Miquel Desclot, Miquel Martí i Pol i Apel·les Mestres, entre d'altres autors, el Brutus i la Clara escenificaran diferents històries rimades, sobre nens que naveguen enmig de la nit, rucs que volen aprendre de llegir i gats que persegueixen rates llamineres.
En acabar la funció de l’espectacle “Poemes per al meu amic Brutus”, La companyia del príncep Totilau us proposa realitzar un petit taller de poesia. Adaptant-nos a l'edat de l'alumnat, treballarem aspectes com la mètrica, les figures retòriques, l'estructura d'un poema, la recitació... A partir d’exercicis divertits i dinàmics. El taller anirà a càrrec de Marc Hervàs, llicenciat en Direcció escènica i dramatúrgia, i de Clara Dalmau, llicenciada en Filologia catalana.

El taller tindrà una durada aproximada de mitja hora, i es podrà realitzar en el mateix espai on s’ha fet l’espectacle.

Departament d'Ensenyament

Trinitat, 12
08700  - Igualada
Tel. +34 93 803 19 50

 

Fet a Igualada per Aladetres - Agència web